برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1404/05/28 - 15:17
  • - تعداد بازدید: 30
  • - تعداد بازدیدکننده: 30
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZGab
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ماکو

مراحل شستشوی صحیح سبزیجات

مرحله ۱: پاک‌سازی اولیه

مواد زاید مثل گل‌ولای، برگ‌های زرد، ریشه‌ها یا بخش‌های خراب رو جدا کن.

سبزی رو با آب ساده (جریان آب سرد) خوب بشور تا خاک و گردوغبار سطحی بره.

مرحله ۲ : خیساندن با محلول شستشو (مواد شوینده گیاهی) یک ظرف بزرگ پر از آب بریز.

از مایع مخصوص شستشوی سبزیجات یا چند قطره مایع ظرفشویی بدون بو استفاده کن.

سبزی‌ها رو ۵ دقیقه در این محلول بخوابون و بعد با آب روان آبکشی کن.

نکته: استفاده زیاد از مایع شوینده توصیه نمی‌شه. فقط چند قطره کافیه.

مرحله ۳: ضدعفونی

از محلول ضدعفونی‌کننده خوراکی (مثل پرکلرین مجاز) استفاده کن:

۴ قطره محلول پرکلرین (۵٪) در یک لیتر آب سبزی‌ها رو ۵ تا ۱۰ دقیقه در این محلول قرار بده سپس سبزی‌ها رو با آب سالم کاملاً آبکشی کن تا باقی‌مانده ماده ضدعفونی‌کننده از بین بره.

  • گروه خبری : اطلاعیه,آخرین اخبار
  • کد خبر : 19078
کلمات کلیدی
معصومه داداش زاده
خبرنگار

معصومه داداش زاده

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب