به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ماکو
مراحل شستشوی صحیح سبزیجات

مرحله ۱: پاکسازی اولیه
مواد زاید مثل گلولای، برگهای زرد، ریشهها یا بخشهای خراب رو جدا کن.
سبزی رو با آب ساده (جریان آب سرد) خوب بشور تا خاک و گردوغبار سطحی بره.
مرحله ۲ : خیساندن با محلول شستشو (مواد شوینده گیاهی) یک ظرف بزرگ پر از آب بریز.
از مایع مخصوص شستشوی سبزیجات یا چند قطره مایع ظرفشویی بدون بو استفاده کن.
سبزیها رو ۵ دقیقه در این محلول بخوابون و بعد با آب روان آبکشی کن.
نکته: استفاده زیاد از مایع شوینده توصیه نمیشه. فقط چند قطره کافیه.
مرحله ۳: ضدعفونی
از محلول ضدعفونیکننده خوراکی (مثل پرکلرین مجاز) استفاده کن:
۴ قطره محلول پرکلرین (۵٪) در یک لیتر آب سبزیها رو ۵ تا ۱۰ دقیقه در این محلول قرار بده سپس سبزیها رو با آب سالم کاملاً آبکشی کن تا باقیمانده ماده ضدعفونیکننده از بین بره.
نظر دهید